Manager Finance Benelux

Solliciteer nu

Manager Finance Benelux

Zie jij graag jouw financiële kennis én leidinggevende capaciteiten terug in één functie? En wil je graag werken voor een internationaal innovatief bedrijf. Dat kan! We zijn namelijk op zoek naar een Manager Finance Benelux. 

FULL-TIME · SCHIPHOL-RIJK

Waar je komt te werken

RCI Financial Services B.V is een 100% dochter van het Franse RCI Banque SA (Renault Crédit International), één van de grootste lease- en financieringsmaatschappijen in Europa. In Nederland is RCI Financial Services dé huisbankier van Renault, Nissan, Dacia en Mitsubishi. Dit geldt voor zowel zakelijk als particuliere financieringen, leasing, private lease en dealerfinanciering.

Bij RCI Financial Services werkt een jong en dynamisch team van ongeveer 50 mensen, die zich elke dag weer inzet om het beste op financierings- en leasinggebied te laten zien.

Werkzaamheden

Binnen de rol van Manager Finance Benelux ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van alle activiteiten op de financiële afdeling en realiseer je de financieel administratieve ondersteuning voor interne en externe klanten. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het controleren en analyseren van financiële informatie, het verzorgen van rapportages, het opstellen van afdelings-, team-, en individuele doelstellingen en ben je de interne vraagbaak op het gebied van belastingzaken zoals omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

Binnen deze functie neem jij zelfstandig en bewust besluiten die je cijfermatig kunt onderbouwen, in samenwerking met je team. Je maakt gebruik van cijfermatig inzicht om bestaande procedures te vernieuwen en te verbeteren. Verder hou je je bezig met het uitvoeren van het interne audit plan, signaleert eventuele afwijkingen op tijd, en stelt verbeteringen voor. Naast de operationele werkzaamheden draag jij zorg voor het managen van jouw team dat bestaat uit 5 medewerkers. Binnen deze rol stel jij je op als voorbeeld en geef je handvatten ter ontwikkeling van je team.

Jij bent de ideale kandidaat indien je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt een HBO/WO werk en denkniveau
  • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de accountancy & financiële audit
  • Je hebt een uitgebreide kennis van financiële administraties en administratieve organisatie.
  • Je hebt kennis van de regelgeving op het gebied van externe verslaglegging (Dutch GAAP en IFRS)
  • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt kennis en ervaring met Excel en Exact;

Je krijgt de kans te werken binnen een internationale en succesvolle organisatie, waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.