CRM-ICT Business Analist (Junior)

Solliciteer nu

CRM-ICT Business Analist (Junior)

De klant, daar draait het om bij Renault. Voor hem/haar bouwen we auto’s die aansluiten bij zijn/haar mobiliteitsbehoefte maar zeker ook bij zijn passie. Ons geheel vernieuwde gamma is daarvan het beste bewijs en als we het zelf mogen zeggen: zeer geslaagd . En daar willen we (potentiële) klanten natuurlijk over informeren. Vandaar dat we verschillende processen met bijbehorende systemen hebben om dit mogelijk te maken. Je moet hierbij denken aan oplossingen zoals het MyRenault (www.myrenault.nl) voor de Renault rijder en het up-to-date houden van de klant informatie binnen Renault en het Renault dealer netwerk. 

FULL-TIME · SCHIPHOL-RIJK

De functie

Om deze processen en systemen verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een junior CRM-ICT Business Analist. In deze rol zul je samen met de CRM Manager en de after-sales afdeling de wensen voor de huidige en nieuwe processen analyseren om zo tot de best mogelijke oplossing te komen. Vaak zul je hier starten met een analyses, vervolgens werk je deze uit met interne en externe leveranciers met het doel de verbeterde processen snel en goed te implementeren.

Wij vragen

Om deze uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie goed in te kunnen vullen, verwachten we dat je:

  • Een bovengemiddeld ontwikkeld analytisch vermogen hebt.
  • In staat bent om lastige onderwerpen begrijpelijk uit te leggen
  • In staat bent om goed met mensen op verschillende niveaus te communiceren.
  • 1-2 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie.
  • Ervaring hebt met de ontwikkeling binnen Salesforce.com. (Certificering als SFDC Admin is een pré)
  • Een HBO of universitaire opleiding met succes hebt afgerond op het vakgebied van Bedrijfskundige Informatica, Econometrie, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare opleiding.
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
    Beheersing van het Frans is een pré.
  • Werken bij Renault betekent …werken in een Benelux organisatie. Voor het goed uitvoeren van je functie zul je dan ook gemiddeld 2-4 dagen per maand in Brussel moeten zijn.

We bieden je een

Contract van 1 jaar op basis van een payroll constructie. (Bij een goede invulling van de functie is verlenging waarschijnlijk.)

Salarisindicatie 2700-3000 euro.